Vlemmix släpvagnar

Vlemmix släp och båttrailers har tillverkats och sålts i Nederländerna sedan 2006. Företaget är nu den största producenten av båttrailers i Nederländerna och den näst största i Tyskland. Vlemmix tillverkar släp med en rejäl konstruktion, inriktad på kvalitet som håller i längden och lämnar 2 års garanti på ramkonstruktionen. Varje enskild del är noga utvald för bästa funktion och hållbarhet.

Vlemmix släpvagnar

Alla släp och trailers säljs registrerade och körklara. De är fullt utrustade för ”normalt bruk” men vi har också extra tillbehör för dig som har speciella önskemål. Vi säljer också reservdelar till Vlemmix släpvagnar och båttrailers.

Vlemmix affärsidé är att tillverka ett antal basmodeller till så låga priser som möjligt, utan avkall på kvaliteten. Priserna kan hållas nere bl a genom att sortimentet är begränsat till ett fåtal modeller och inköp av komponenter alltid sker i stora volymer. Vlemmix har dessutom minimala administrations- och försäljningskostnader – en bra produkt säljer sig själv genom goda rekommendationer och bra kvalitet!

Vlemmix Aanhangwagens
Vlemmix produktion